Joskus on niitä päiviä, kun mikään ei tunnu onnistuvan. No, minulla niitä on tainnut olla jo muutama peräkkäin. Talvisukkaprojekti eteni oikein kivasti varren loppuun asti, harmi etten huomannut missään kohtaa sovittaa sitä jalkaan – ei nimittäin mahdu.

Heti ensimmäinen pilven reunalla-kuvio kiristi niin paljon, ettei ollut muita vaihtoehtoja kuin purkaa. Koko vartta en sentään lähtenyt purkamaan, vaan poimin silmukat toisen kuvion päältä ja neuloin alun uudestaan. Ei kiristä enää ihan niin paljoa, muttei silti ole minun jalkaani sopiva sukka. Harmittaa, kun tykkäsin kovasti väreistä ja innoissani tein kerrankin jotain itselleni. No, suunnitelmat muuttuvat ja näillekkin talvisukille tulee kyllä käyttöä vielä.

Varsi on valmis siis, kantapään teen vielä, mutta sitten talvisukat saavat jäädä pariksi päivää paussille. Tilasin nimittäin sopivan kokoiset sukkapuikot ja jatkan niillä sukka kerrallaan. Uskokaa minua, kirjoneule ja magic loop eivät sovi yhteen. Varsinkaan jos on tiukka käsiala. Opin sen tälläkin kertaa kantapään – tai varren – kautta, toivottavasti ensi kerralla muistan, ja ymmärrän neuloa kirjoneuleeni heti alusta alkaen huolellisesti eikä helposti.

Lisäksi meinasin heittää tähän blogitekstin perään hienon Instagram-sliderin muiden ihanista talvisukista, mutta eipä sekään sitten onnistunut helposti, niin antaa olla. ? Saatte tyytyä minun sukkakuviini, klikatkaa tästä hashtagia #muitaihaniatalvisukat, niin näette upeita luomuksia. Minä taidan nyt tarttua johonkin yksinkertaiseen neuleeseen ja toivoa, että huomenna on parempi päivä. Nettikin pätkii.

1 comment on “Voihan talvisukka”

Vastaa