Taas olen shoppaillut. Tällä kertaa tabletin, ja luonnollisesti kasan lankaa. Lankaa löytyy inhottavan paljon erilaisista tarjouksista. Tokmannilta bongasin Nallea kolme kerää kympillä, ja vielä uskomattoman herkullisissa väreissä! Näistä tulee Sydänsukat 2.0. Minulle itselleni!

nallee

Novitan sivuilla selatessa silmät osuivat jälleen tarjouksiin. 7 veljestä, juuri tarvitsemissani väreissä!

Seiskaveikka
Etualalla oleva vihreä on tosiaan väriltään kirkas vihreä, eikä tuollainen tumma. Jostain syystä en vaan saanut millään kuvattua sitä oikean värisenä.

Ja sitten vielä Novitan Usvaa. Sekin oli tarjouksessa, ja langan sivuilta päädyin aivan ihanaan pitsineuletunikan ohjeeseen. Pakko sitäkin siis oli ostaa. :)

usva

 Sitten asiaan…

Tilasin tosiaan tabletin, ja Ebaysta siihen suojakuoren. Suojakuori ei luonnollisestikaan ole tullut vielä, kun taas tabletti oli seuraavana päivänä kädessäni. Ensimmäisenä päivänä, kun se oli mukanani töissä, koko tabletti oli jo yltäpäältä hileessä ja klähmäisissä sormenjäljissä. Töiden jälkeen kurvasin äidin luokse kahville, ja matkalla välähti. Matonkuteestahan tuohon tekee nopeasti suojapussin! Ihana äitini lahjoitti minulle tarvittavan määrän kudetta, ja vielä ihanissa väreissä. Minun varastoistani ei kudetta löydy, käsivammaisuus ja tiukka käsiala eivät ole tosiaan siinä lajissa hyvä yhdistelmä.

Aloittelin pussukkaa heti, tein tarvittavan määrän ketjusilmukoita, ja aloin menemään niitä vain ympäri ympäriympäriympäriympäri….. Hampaat irvessä tein kiinteitä silmukoita riittävän määrän, jotta tabletti sopi pussiin. Sitten.. Ei mitään, sen pituinen se. Miksiköhän en ole virkannut pussukoita enempää, kun se on niin tavattoman helppoa? Senkun tekee vaan. Ja niistähän voi ideoida vaikka minkälaisia joka tarpeeseen!

Tablettisuoja kesken

Ensimmäistä kertaa kokeilin myös varsinaista kirjovirkkaamista. Ennenkin olen tehnyt pieniä juttuja, mutta yleisesti ottaen en kovin paljoa edes virkkaa. Nämä vinoraidat ovat kyllä todella hauskoja! Koska idea vinoraitoihin tuli vasta parin ensimmäisen turkoosin kierroksen jälkeen, tein loppuun vielä kaksi kerrosta pelkällä pinkillä, jotta raidat näyttävät edes pikkuisen suunnitelluilta. :)

Valmis tablettisuoja

ps. Oletko huomannut, että Käsityöelämää on myös Facebookissa? Sinne jaan mielenkiintoisia neuleohjeita ja ajatuksia, joita blogin puolella ei välttämättä näy. Tulevaisuudessa tykkääjien kesken myös arvontoja!

4 comments on “Virkattu tablettisuoja”

  1. Juuri tänään lainasin kirjastosta Virkkurin ja totesin, että mun puhelin suorastaan tarvitsee suojapussin. Sorruin myös alennuslankaan. Tätä taitaa olla liikkeellä. :D

    • Hah! :D Tai ehkä se on käsityöihmisten ammattitauti. ;) Suoja- ja muita pussukoita ei ole koskaan liikaa!

  2. Onpa hauska pussukka ja niin pirteät värit! Eihän lankoja voi olla koskaan liikaa, eihän? Pakko on niitä herkullisimpia aina välillä alesta ostaa :)

    • Kiitos, minäkin ihastuin juuri noihin väreihin! :) Aleista löytyy välillä tosiaan niin herkullisia värejä, ja ihan puoli ilmaiseksi, ettei niitä voi vastustaa mitenkään. ;)

Vastaa