Pitkään aikaan ei ole ollut liiemmin inspiraatiota kalenterini päivittämiseen. Tai eihän tämä mikään kalenterikaan ole, planner englanniksi, mikähän olisi sopiva suomalainen vastine? Haeskelen sisältöä aina englanniksi esimerkiksi Pinterestistä ja Etsystä, niin suomenkielinen termistö ei oikein taivu. No, jokatapauksessa, vuoden alussa kyllä päivitin tähän planneriini kuluvan vuoden sisällön, mutten sen tarkemmin silloin jaksanut asiaan perehtyä. Nyt näiden muutaman viikon aikana olen huomannut, että kalenteri ei toimi. Sisältö ei sovi minulle.

Tänään inspiraatio iski kuin salama kirkkaalta taivaalta ja aloitin heti aamulla näpräämään kalenteriani. Entiset välilehteni olivat jo kovin kulahtaneita ja vääränlaisia, joten aamu alkoi mukavasti metsästämällä sopivia välilehtiä. En löytänyt mieleisiä, joten tulostin Scattered Squirrelista kuukausitabit ja käytin omasta varastosta löytynyttä kuviopaperia välilehtiin. Muutaman tunnin leikkaa-liimaa-tuokion jälkeen välilehdet valmistuivat. Kääräisin ne vielä kontaktimuoviin, jotta ne – toivottavasti – pysyvät hyvinä pitkään.

Sisällön ostin Etsystä, Crossbow Printablesilta. Kalenterin pohjaksi tietenkin kalenterisivut ja niiden kaveriksi jo aiemmin ostamani To Do-sivut. Näistä sai rakenneltua aika kivan kokonaisuuden, vaikka Crossbow Printablesilta näytti löytyvän paljon muitakin kivoja sivuja. Ovat vaan melko hintavia, niin en raaski ostaa niitä kovin paljoa. :)

Kova homma tällaisessa kalenterinäpräilyssä on, mutta toimivana kokonaisuutena tuollainen on kyllä aika kiva. Minun kalenteristanikin löytyy itse kalenterin lisäksi erilaisia muistiinpanoja, blogisuunnittelua, yhteystietoja, to do-listoja ja erilaisia suunnitelmia. Mukavinta on, kun kaikki tarpeellinen on yksissä kansissa, jolloin ”kalenteri” on helppo napata mukaan joka paikkaan.

Vastaa