Tiesittekö, että Handimania pitää sisällään toinen toistaan ihanampia ideoita? Tässä postauksessa perehdymme lahjarasiaan, mutta kannattaa ehdottomasti kurkata muitakin ideoita.

Lahjarasiaan ei tarvita oikeastaan mitään erikoista, vaan kaiken materiaalin luulisi löytyvän ihan joka kodista. Minä olen pakannut näihin koruja, miehelle kaulakorun ja pikkusiskolle korvakorut. Kovin isoa lahjaa rasiaan ei siis tosiaan mahdu, mutta pienille muistamisille ihana rasia.

Piirtelyn jälkeen kävin viivat vielä läpi sukkapuikon avulla, jolloin ne oli helppo taittaa malliinsa. Handimaniasta löytyi myös ihanan rusetin ohje, joka toteutui paistinlastan avulla. ;-) Apuviivojen vuoksi rasia jää sisäpuolelta rumaksi, joten myös pyyhekumi kannattaa varata lähistölle, jos viivat häiritsevät yhtä paljon kuin minua..

Jos sopivaa nauhaa ei löydy rusettia varten, rasian päälle voi soveltaa mitä tahansa, kuten vaikka pienen lankatupsun, tai napin. Jälkimmäiseen rasiaan liimasin ensin alle ison napin, ja päälle vielä kimaltelevan pikkunapin. Jotenkin se perinteinen lahjarusetti tuntuu välillä kovin tylsältä. Kuvissa näkyy myös synttärikortti, johon askartelin nopeasti viirin paperilla ja 3D-tarroilla.

Tässäpä siis tämänkertaiset nopeat ideat, seuraavaksi palailen luultavasti vasta äitienpäivän jälkeen, neulottua – ja ehkä vähän virkattuakin – luvassa. :-)

Vastaa