tiskiliinat1

Bambuisia tiskiliinoja on esiintynyt kodeissa ja blogeissa jo pitkään, mutta jostain syystä minä en ole jahkaantunut näitä tekemään. Tai olenhan, viime jouluksi tein yhden. Bambulankaa löytyy kyllä kaapista jokunen kerä, varmaan viiteen liinaan. Ehkä keväämmällä teen niitä. Tai jouluksi taas jollekkin.

Tässä postauksessa kuitenkin pääosaa näyttelevät ihanan pinkit tiskiliinat tädilleni. Hän osti lankaa ja pyysi minua tällaiset tekemään, joten pakkohan se oli tehdä. :) Helppoihin tiskiliinoihin nähden näistä oli yllättävän paljon vaivaa. Etsiskelin mieleisiä malleja netistä pitkään, tiskiliinan on hyvä olla ilmava, mutta pitäähän sen kauniskin olla. Useampaakin mallia taisin aloittaa ja pian purin aloituksen tyytymättömänä. Ikävä kyllä en muista näiden alkuperää enää, ohje saattaa olla jostakin päin nettiä, tai se saattaa olla osittain netistä ja osittain omasta päästäni, en pysty muistamaan.

Virkatut tiskiliinat

➾ Työ numero 12 vuonna 2015
➾ Lankana Blend Bamboo
➾ Ohje hukkunut. :(

2 comments on “Pinkkiä keittiöön”

  1. Hei! Huomasin sivuillasi kuvat ihanista rakkauslapasista (mustat pinkillä nyörillä). Voisiko sinulta tilata sellaiset? Tarvitsisin jo viikonlopuksi..

    • Hei! Toki voisin sellaiset vielä ehtiä tekemäänkin, mutta toimitus ei taida valitettavasti onnistua enää viikonloppuun mennessä. :/

Vastaa