Pihaprojektini on jatkunut koko viikon enemmän ja vähemmän. Pääasiassa enemmän. Aamuisin ennen töihinlähtöä olen ollut takapihalla, ja iltaisin töiden jälkeen. Eilen äitini tuli taas auttamaan, ja tehtiin piha valmiiksi. Tai valmiiksi ja valmiiksi, kaikenlaista pientä puuhaahan tässä vielä on, mutta laatat ovat paikoillaan, reunustiilet paikoillaan, ja pääasiassa piha näyttää oikein kivalta.

Tämän viikon projektinahan oli pääasiassa laattojen latominen paikoilleen, sillä viime lauantaina saimme äidin kanssa pohjan jo hyvälle mallille. Lisäksi kaivoin reunustiiliä maahan jonkin verran. Viikon aikana sain projektin suunnilleen puoliväliin, ja eilen sitten äidin avustuksella loppuun saakka. Loppuviikosta omat jalkani olivatkin jo niin kipeät laattojen päällä hyppimisestä, että kävelykin teki kipeää. Mikä taitaa ihan ymmärrettävääkin olla, jos tasajalkaa hyppii lähes sadan laatan päällä.

Lopputulokseen olen kyllä erittäin tyytyväinen. Piha tuntuu huomattavan paljon suuremmalta kuin ennen, sekä näyttää siistiltä ja huolitellulta. Pihakeinussakin on erittäin mukava loikoilla. 😉 Pientä puuhasteluahan tässä vielä on, kukkien laittoa, nurmikon istuttamista ja sen sellaista, mutta ne ovat jo ihan pikkujuttuja laatoituksen jälkeen. Niin, ja tietenkään en minä iltaisinkaan joutunut yksin töitä tekemään, aina yhtä ahkerat apulaiseni olivat kyllä paikalla.. 😄

piha25

1 comment on “Pihaprojekti, osa 2”

Vastaa