Vaikka olemmekin jo vuodessa 2014 ja joulu on takana, otetaan silti muutama askel taaksepäin ja palataan siihen ihanan rauhalliseen ja taianomaiseen jouluaattoon. Tällä kertaa on vuorossa se muutamia kertoja mainitsemani suuritöinen joululahja, josta en ole sen enempää uskaltanut kertoa.

Palataan tarinassa aina kesään saakka, kun joku linkitti Facebookin neulontaryhmään kuvan virkatusta ponista. Välittömästi kuvan nähtyäni halusin tehdä samanlaisen pikkusiskolleni. Virkkasin ponin Novitan Miamista ja Helmistä, ja kauan sitä virkkasinkin. Lokakuun lopussa poni valmistui ja pääsi pakettiin odottamaan jouluaattoa. Pikkulinnut lauloivat myöhemmin, että lahja oli ihan onnistunutkin vielä. :)

8 comments on “Paluu jouluun”

  1. Oi miten ihana! Itse olen suunnitellut virkkaavani hipon afrikankukista. Osaatko sanoa paljonko poniin kului täytettä?

  2. Vaikea kyllä arvioida.. Itse ostin läheisestä kangaskaupasta pussillisen vanua ja se riitti ihan hyvin, en vain osaa sanoa paljonko pussissa oli. :D

  3. I-ha-na! Toi vaalea ”pohja” on kyllä sievä. Olet sinä aika epeli.
    Mullon hipon palat työn alla, mutta tuntuu ettei ne valmistu ikinä. Yhteen virkkaaminen hirvittää jo etukäteen.

  4. Kiitos! :) virkkaa ihmeessä yhteen ne jo tuolla viimeisellä kerroksella (eli minun vaalea kerros), niin minä tein ja poni valmistui silmissä. :)

Vastaa