Työavaimeni ovat jo liian kauan roikkuneet tylsässä virkatussa nauhassa, joka alkoi olla jo kohtuullisen kulahtanutkin. Löysin Villihelmen nettikaupan, ja sieltä ihanan värikkäitä puuhelmiä. Niinpä päätin, että nyt on aika uudistaa avainnauha. Villihelmen sivuilla on myös maksuttomia ohjeita, joista sain vinkkejä avainnauhan toteuttamiseen ja tarvittaviin materiaaleihin. Toimitus oli nopea, ja vaikka tilausvaiheessa tulikin pieni ongelma, sähköpostitse sain avun nopeasti, ja tilaukseni matkaan.

Nauhasta tuli mielestäni oikein ihana, sellainen päivän piristäjä. Puuhelmet, sekä kaikki tarvikkeet tilasin Villihelmestä, muutama erilainen helmi löytyi omista kätköistä. Lisänä oleva pöllökoristekin löytyi samasta kaupasta. Itseasiassahan tämä on ensimmäinen helmi-/korutyöni, ja täytyy sanoa, että omalla tavallaan tämä oli todella helppoa, mutta kuitenkin vaikeaa. Helmiähän nyt pujottelee ihan kivasti vaikka kuinka pitkän pätkän, mutta sitten piti laittaa kaikenlaisia kiinnityshelmiä ja päällihelmiä ja lukkoja ja mitä noita vielä oli. En päässyt vielä ihan perille, että millaisissa koruissa käytetään mitäkin materiaaleja, kun niitä nauhojakin oli vaikka mitä erilaisia. Hauskaa kuitenkin oli, joten tämä tuskin jää viimeiseksi työksi. :) Ja itseasissa tällä hetkellä Villihelmessä on muuttoale, joten taidanpa tehdä uuden tilauksen ihan hetimiten.

Ja ei, tämä ei ole mainospostaus, olen vaan niin innoissani uudesta aluevaltauksestani. ;D

2 comments on “Päivän piristäjä”

  1. Voi ei, menit sitten antamaan sen kuuluisan pikkusormen :-D
    Nyt raivaat kaappeihin ja laatikoihin tilaa, sillä helmitarvikkeille käy samoin kuin langoille: tuppaavat molemmat lisääntymään!

Vastaa