inkansydan4

Huhhuh, taas on kulunut liian pitkä aika viime kirjoituksesta. Eipä sen puoleen, että mitään olisi erityisemmin valmistunutkaan. Toinen tekemäni jättisydän on kuitenkin valmistunut, ja matkannut uuteen kotiinsakin jo viime kuun puolella. Tästä kyseisestä yksilöstä tuli nimittäin pikkusiskoni syntymäpäivälahja. Jälleen lankana viisinkertainen 7 veljestä ja numeron 10 puikot. Hassua, kuinka paljon langan väri voikaan muuttaa neuletta. Ensimmäinen jättisydän oli tumma, väritykseltään jotenkin traaginen, ja silti kaunis. Tämä seuraava taas on ihan eri maata, raikas, keväinen ja iloinen.

inkansydan2

Kuviin en saanut millään tallennettua oikaa väriä, kirkas vihreä näkyy aina jollakin tapaa väärin, eikä lainkaan niin kirkkaana kuin pitäisi. Kirkkaan vihreän lisäksi sydämessä on keltaista, kevään vihreää ja valkoista. Tälläkin kerralla neuloin sydämen ensin oikealta puolelta, ja tulin siihen tulokseen, että kauniimpi se on nurja puoli ulospäin. Värit yhdistyvät toisiinsa huomattavan paljon paremmin nurjalla puolella. Harmi, etten kummassakaan sydämessä huomannut ottaa kuvaa oikealta puolelta.

inkansydan1

Näin isoon sydämeen ei kirjassani ollut ohjetta, joten suurensin alaosaa vain niin pitkälle kuin hyvältä tuntui, ja sovelsin sitten sydämen kaaret. Viime sydämestä kirjoitin kyllä ohjeen muistiin, mutta en ollut siihen täysin tyytyväinen, ja kaventelin tässä sydämessä eri tavalla. Täysin tyytyväinen en kyllä ole tähänkään, joten ehkä ensi kerralla?

Sydäntilauksia on sadellut muutamia, äitini haluaa yhden, yksi serkulle ja yhden voisin tehdä itsellenikin.. Saa nähdä koska se oma sydän mahtaa valmistua. ;) Tosin olen alkanut jo vakavissani miettimään, että teen itselleni uudet villasukat, niitä kun alkaa olemaan niin onneton määrä. Tekemistä riittäisi siis ihan tarpeeksi, aikaa vaan ei millään. Viime aikoina olen muutenkin juurtunut vain pariin ikuisuusprojektiin ja pieniin, yhden illan askarteluihin. Pitäisi ottaa itseään niskasta kiinni, ja tosissaan tehdä neuleita valmiiksi, että pääsisi seuraavien pariin taas.

Jättisydän part. 2
➾ Työ numero 6 vuonna 2015
➾ Lankana Novita 7 veljestä
➾ Lankaa kului n. 450g

inkansydan3

1 comment on “Jättisydän part. 2”

Vastaa