heijastinpipo1

Heijastimia ei voi koskaan olla liikaa. Paljon näkee heijastinliivejä ja perinteisiä roikkuvia heijastimia, niitä saa nykyään ihan kivojakin. Hyvänä lisänä on myös viime talvena (?) markkinoille tullut heijastinlanka. Yksinään se ei tietenkään riitä, mutta on aina plussaa, jos pipo tai lapasetkin heijastavat. Itse ajattelin tehdä heijastinlangasta palelevalle koiralle villapuseron.

Nämä pipot matkasivat pukinkontissa serkuilleni, lankana käytin Novitan Heijastusta. Ihme kyllä, ohjetta lapsen pipoon ei löytynyt, aikuiselle vain. Näistä tulikin sitten vain kaksiväriset peruspipot joustinreunuksella ja isolla tupsulla. Lanka oli niin paksua, että raitojakaan ei mahtunut tuon enempää. Aluksi se näytti mielestäni hölmöltä, mutta raidan värinen tupsu onneksi pelasti paljon.

Pipoista olisi voinut tehdä malliltaan hieman korkemmat, nyt ne olivat juuri sopivan mittaisia, eli kasvuvaraa ei valitettavasti ollut. Välillä on vain hankala arvioida, kun sovittamaan ei pääse. Lapset kuitenkin tykkäsivät pipoistaan, ja se on pääasia. :)

heijastinpipo2

Heijastuspipot

➾ Työt numero 19 ja 20 vuonna 2015.
➾ Lankana Novita Heijastus

Vastaa