Joulua aina odottaa innolla, mutta lähes joka kerta se on myös helpotus, että seuraavaan kertaan on taas vuosi. On siinä aina oma vähtinsä, lahjojen tekeminen ja paketointi, päivien aikatauluttaminen ja edestakaisin ryntäily. Rentouttavaa yhdessäoloa, eikö? ;)

Lahjojen suhteen otin tänä vuonna yllättävän rennosti, tein mitä keksin ja ehdin ja ostin loput. Yksinkertaista – eikö? Mikähän siinä sitten on, että niistä lahjoista pitää aina ottaa niin kova stressi? Tänä vuonna suuressa roolissa taisi olla tämä minun raskaushehkuni, minusta kuulemma oikein huokuu rauha ja tyyneys. Ainakin hetkellisesti.

Kyllähän minä niitä lahjojakin tein, muutamaan ostopakettiin pistin mukaan tiskiliinoja, niin on sitten jotain itsetehtyä. Eräätkin sukat päättelin vielä Tapaninpäivän aamuna, onneksi vierailu oli sovittu vasta silloin. Tässä postauksessa keskitytään kuitenkin noihin tiskiliinoihin.

Liinat ovat aika kiva vieminen ympäri vuoden, lankaa tai aikaa ei kulu paljonkaan ja joka taloudessa tiskiliinaa käytetään. Eri asia sitten, raaskivatko kaikki käyttää virkattuja. Minä toivon, että antamani liinat menevät käyttöön, siihenhän ne ovat tarkoitettukkin, mutta tiedän, että saajat ovat asiasta eri mieltä. Toivottavasti he kuitenkin edes harkitsevat liinojen käyttöä.

Tiskiliinat

➾ Työ numero 14-17 vuonna 2015
➾ Lankana King Cole Bamboo-Cotton, sekä 100% bambulanka
➾ Mallina isoäidinneliö.

2 comments on “Hei hei, joulu!”

Vastaa