iskansukat1
Gepardisukkien mukana joulupakettiin päätyi kaupanpäällisiksi myös koirankarvakuorrute…

Novita on jo jonkin aikaa tehnyt 7 veljestä Viidakko-lankaa, mutta minä en ole sitä tullut ostaneeksi. Käytän erittäin harvoin valmiiksi raidoitettuja tai vastaavia lankoja, lähinnä siksi, että tylsistyn neuloessa helposti, enkä viitsi neuloa vaan sileääsileääsileää loputtomiin…. Gepardia löysin kuitenkin alennuksesta 2 kerää / 10e, joten olihan sitä pakko sitten ostaa. Viimeinen kohta joululahjalistallani oli sukat isälle – jos vain suinkin ehtii. Ideaa ei ollut, eikä oikeastaan aikaakaan, joten päätin turvautua loputtomaan sileään ja gepardiin.

Ja kivahan näitä oli neuloa! Aina piti katsoa seuraavalle kerrokselle, että minkälaista kuviota se lanka oikein tekeekään ja sukkaa syntyi kuin itsestään. Tein sukat kahdelta kerältä molemmat samaan aikaan, joten näitä sai tosiaan neulottua jouluvalmistelujen lomassa ihan aivot narikkaan-menetelmällä. Joustin, kantapää ja kärki ovat mustaa seiskaveikkaa. Alunperin kärjestäkin piti tulla gepardia, mutta miehen ajatuksesta tein siitäkin mustan, ja se sopii kyllä paljon paremmin. Eikö olekkin kiva, kun miehet kiinnostuvat välillä sukan neulomisestakin? :)

Isän luokse vierailu oli sovittu vasta Tapaninpäiväksi, joten sukat valmistuivat hyvin ajallaan ja ehtivät pukinkonttiin mukaan.

iskansukat2

Gepardisukat

➾ Työ numero 18 vuonna 2015.
➾ Lankana Novita 7 veljestä musta ja Viidakko gepardi.

Vastaa