Kesällä julkaisin tulostettavan pohjan blogisuunnitteluun ja se onkin toiminut tähän asti oikein kivasti. Nyt aloin kaipaamaan pientä muutosta, päivitinhän kalenterinkin ihan uuteen uskoon. Jälleen yritin etsiä sopivaa pohjaa Etsystä ja Pinterestistä, mutta mieleistä ei löytynyt. Halusin näkymän koko kuukaudelta kahdelle sivulle, sekä päivittäiset lokerot vielä oikean mallisiksi, jotta suunnittelulappuni sopivat nätisti paikoilleen. ? Ihan oikean kokoiseksi on lokeroja saanut, mutta riittävän hyviksi kuitenkin.

Suunnitelmassa on nyt lisänä myös pieni tila blogin, käsitöiden tai minkä vain ideoimiseen. Myös muistiinpanoille sekä to do-listalle on oma paikkansa. Sivut ovat A5-kokoisia. Jos tulostaa koko tiedoston, kannattaa valita tulostusmalliksi lehtinen ja tulostaa A4-paperille kaksipuolisena, jolloin kalenterisivut tulostuvat vierekkäin.

Tätäkin saa vapaasti käyttää omiin tarkoituksiin, kunhan annat tekijänoikeusmerkintöjen olla. Saa myös jakaa! ?

4 comments on “Blogisuunnittelupohjan päivitys”

  1. En ole ikinä ajatellut, että blogiakin voi suunnitella :D vuodesta 2007 olen pitänyt blogia, lähinnä siis omaksi ilokseni muistiinpanovälineenä tehdyistä käsitöistä. Tällainen suunnitteluväline voisi tuoda vähän monipuolisuutta ja -ulotteisuutta blogin pitämiseen. Kevään lähestyessä tekisi mieli jotenkin uudistua vähän.. Kiitoksia ideoista!

    • Aina oppii jotain uutta. :) Minä tykkään suunnitella bloggaamista, jos esimerkiksi on useampia töitä odottamassa esittelyä, niitä saa vähän jaettua tasaisemmin ja selkeämmin, kun miettii etukäteen, mitä milloinkin julkaisee. :)

  2. Oih, tämä on kiva! Olen ihan keltanokka blogimaailmassa joten tästä voisi olla hyötyä. Kiitos!
    Kiva blogi sinulla!

Vastaa